Over ons

DwarsDoen is opgericht in 2018, gedreven door een diepe wens om dat te doen wat wezenlijk is en waarde toevoegt. Dat doen wij op onze eigen wijze.

Onze werkwijze is tot stand gekomen vanuit gedegen onderzoek, onze jarenlange ervaring en de manier waarop wij in het leven staan.

DwarsDoen is een maatschappelijke organisatie, actief binnen de sector zorg en welzijn. Qua aanpak onderscheiden wij ons door onze onderzoekende houding, systemische werkwijze en de autonome stijl van onze professionals.

Missie

Vanuit kracht, bezieling en zingeving streven we met gebundelde passie naar veiligheid, kwaliteit en eigenheid voor iedereen. Dit doen wij op onze eigen wijze door onderzoekend te denken en met durf, inzicht en uithoudingsvermogen te doen. Uit nieuwsgierigheid en betrokkenheid. Onafhankelijk en gedreven door een diepe wens dat te doen wat wezenlijk is en waarde toevoegt.

Visie

Door het perspectief van de klant centraal te stellen, de bezieling van de professional te faciliteren en alles daarop aan te laten sluiten, is een positieve, opbouwende doorbraak mogelijk. Professionele autonomie krijgt binnen onze cyane organisatie daadwerkelijk vorm en inhoud. Wij werken transparant en voorspelbaar, in een open sfeer en in een omgeving van respect en vertrouwen. Alle inspanningen zijn erop gericht om succesvol te kunnen zijn voor de klant, zijn systeem en de betrokken professional. De samenwerking tussen deze drie-eenheid voorziet in dat wat voor alle partijen het beste is.

Kernwaarden

Eigenzinnig, nieuwsgierig en voorspelbaar.