Voor wie

Iedereen van -7 maanden tot 110+ jaar oud.

Begeleiding en ondersteuning
Iedereen, van -7 maanden tot 110+ jaar oud, kan bij ons terecht voor begeleiding en ondersteuning op maat voor korte of voor langere tijd. Samen gaan we op zoek naar dat wat écht nodig is. Wij blijven zo lang als wenselijk is.

Omdat ieder mens uniek is, is maatwerk vanzelfsprekend. 

Iedereen die te maken heeft met ingewikkelde problemen, vaak op meerdere levensgebieden, kan bij ons terecht. Denk hierbij aan geestelijke gezondheid, verslaving, geweld, sociaal-emotionele problematiek, huisvesting, opleiding en werk.

Samenwerkingspartners

Om echt duurzaam het verschil te kunnen maken, geloven wij in de kracht van systeemgericht en systemisch werken. Het effect daarvan willen wij groter maken en daarvoor hebben wij elkaar nodig. Wij nodigen andere organisaties dan ook uit om met ons hierover in gesprek en dragen graag onze kennis hiervan over.  

Systemisch(e) consultatie, advies en interim-management

Organisaties kunnen ook bij ons terecht voor organisatieadvies, projectbegeleiding en interim-management. Kenmerkend hierin is onze systemische werkwijze. Deze stelt organisaties in staat om in hun eigen kracht te komen. Het systemisch werken is een benadering die kijkt naar het geheel en biedt de mogelijkheid tot fundamentele verandering. Essentieel om dat wat nodig is ook daadwerkelijk vorm te kunnen geven en te komen tot een duurzame oplossing.

Systemische werken is nooit een doel op zich, maar is voor organisatie een middel om gezond- en mensgericht te organiseren en medewerkers en klanten zich gezien en gehoord laten voelen.