Werken bij Dwarsdoen

De systeemregisseurs van DwarsDoen zijn de eerstverantwoordelijke om antwoord te geven op de vraag waar het werkelijk om gaat. Op dat wat in de praktijk nodig is. Zij geven sturing zonder het probleem van de ander af te pakken. Het uiteindelijke doel van elke systeemregisseur is om zichzelf overbodig te maken.

De systeemregisseurs staan naast de klanten en gaan samen met hen op zoek naar de meest passende vorm voor de klant en voegen waarde toe.

Zij vinden het bij iedere klant weer opnieuw uit door opnieuw te leren en nieuwsgierig te zijn. Er is altijd die ene situatie waarin naar de betekenis moet worden gezocht van dat wat er daar nodig is. 

Alleen door te luisteren naar de systeemregisseurs, de objectiviteit  daarbij te waarborgen en hen zo optimaal mogelijk te faciliteren, kunnen zij de verantwoordelijkheid nemen en op hun beurt deze weer geven aan de klanten.

De systeemregisseurs bij DwarsDoen doen het nooit alleen, zij worden ondersteund door hun directe collega’s, binnen een vaste overleg- en afstemmingsstructuur en zij werken nauw samen met de ketenpartners.

Spreekt DwarsDoen jou aan en heb je interesse in een baan als systeemregisseur? Neem dan contact met ons op.